Гарачыя стравы

Мачанка Панская бліны, свіныя рабрынкі, цыбуля, грудзінка к/в, каўбаса па-вясковаму, грыбы белыя, кроп, радыска 290/90/60/340/20/10 19 р
Свініна па-княску свіная паляндвіца, часнык, кетчуп, свежыя таматы, сыр, салата, зеляніна 250/10/2 14 р
Збанок Траецкі Бульба з ялавічынай, цыбуляй, чарнаслівам, грыбным соусам у збанку 400/2 14 р 30 к
Мяса па-купецку свіная паляндвіца, бульбяныя дранікі, салата з капусты, марынаваныя грыбы, таматы, агуркі, свежыя таматы, салата, зеляніна 320/50/80/10/2 16 р
Мясны збанок ад бабулі Дуні паляндвіца свіная, вяндліна, свежыя таматы, перац, цыбуля, яблык, алея, агурок, бульба адварная, сметана, сыр, зеляніна 515/2 14 р
Калдуны бульбяныя з мясам і грыбамі Калдуны бульбяныя са свінінай і грыбамі, соус з часныком і і зелянінай 390/100/10 14 р 50 к
Свініна Белавежская паляндвіца свіная, брусніцы, салата, свежы агурочак, грыбы шампіньёны свежыя, соевы соус, зеляніна 170/50/50/60/5/2 15 р 50 к
Верашчака страва ў збаночку, прыгатаваная на аснове таматавай пасты з бабовай фасоляй, часныком, мучнымі клецкамі з дабаўленнем хатняй каўбаскі, салёнай грудзінкі і вэнджанага балычка 500/50/2 12 р
Рулька па-Віленску свіная рулька марынуецць у гарчыцы і запякаецца з мёдам 1000 25 р
Гарнір да рулькіпадаецца толькі з рулькай 5 р
Пячыста з ялавічыны выразка з ялавічыны з печанай бульбай, гарбузом, салёнымі агуркамі ды з часнычным соусам 180/250/60/70/2 28 р
Пячыста са свініны выразка са свініны з печанай бульбай, гарбузом, салёнымі агуркамі з соусам са смятаны, маянэзу, гарчыцы і чыснаку 340/150/100/30/60/2 27 р
Кішэня Свіная паляндвіца на рабрынцы глазураваная мёдам, фаршіраваная б/к капустай і шампіньёамі 250/50/2 21 р 50 к
Вушы свіня з часныком у сметане свіныя вушы з бульбай, часныком у смятане, з духмяным кропам 450/2 10 р